רישוי מתקנים וסגירת חורף

רישוי מתקנים

בדרך כלל, בית אוכל-מזנון או מסעדה מעוניינים להרחיב את הפעילות שלהם ע"י הצבת שולחנות וכסאות מחוץ לעסק.
לשם כך יש צורך לקבל אישור מהעיריה ,

בנוסף גם בתי עסק אחרים מעונינים לפעמים להציב מתקנים בחוץ, למשל קיוסקים המעונינים להציב מקפיאי גלידה. או מרכולים המעונינים להציב בחוץ מקררי שתיה , צריכים לקבל אישור .

אשמח להגיש לכם את התכנית ולתת לכם את האישור..

סגירת חורף

לכל בית אוכל יש אפשרות להציב שולחנות בחוץ, וכדי לאפשר ישיבה בחודשי החורף הקרירים, ניתן לקבל גם אישור לסגירת חורף.

סגירת החורף חייבת להיות מתוכננת עפ"פ הנחיות אדריכל העיר. חומרים מסוימים וכמובן גודל ומיקום.
לא תאמינו אבל לסגירה יש תנאים רבים עד לרמת הגימור והצבע……

מי יכול לקבל אישור?

כל עסק המוגדר כבית אוכל.-מזנונים, מסעדות.

מהו התהליך

  1. בדיקת התכנות
  2. תכנון
  3. עריכת תסריט אדריכלית.
  4. אישור עקרוני מאדריכל העיר
  5. השלמת התכנית.
  6. ארגון אישורים נוספים –כגון יועץ נגישות. הכיבוי, מהנדס.
  7. פתיחת תיק.
  8. אישור סופי.

השרות שתקבלו ממני

  • בדיקת היתכנות - אבדוק האם ניתן לקבל אישור לסגירה –ובאיזה גודל.
  • תכנון - אתכנן את הסגירה לפי טעמכם ולפי הדרישות של אדריכל העיר.
  • עריכת תסריט אדריכלית - הכנת תכנית אדריכלית המתאימה להגשה.
  • ארגון מסמכים - אתן הכונה למי ניתן לפנות לסיים את התהליך.
  • פתיחת התיק ואישור - אגיש את הכל ואפתח לכם תיק.

הגורמים המעורבים בתהליך הרישוי

מחלקת רישוי עסקים, אדריכל העיר.

רישוי עסקים

כל מי שהולך להקים עסק חייב לברר האם הוא צריך לזה רישיון. הרישיון מראה שהעסק…

רישיון יצרן

מי צריך רישיון יצרן כל מי שנכלל בתהליך הייצור בשרשרת המזון מחוייב ברשיון יצרן. לדוגמא…

שימוש חורג

באלו מקרים יש צורך בשימוש חורג? כאשר יש שינוי בתב"ע , מה שאומר שהשימוש של…

רישוי מתקנים וסגירת חורף

לכל בית אוכל יש אפשרות להציב שולחנות בחוץ, וכדי לאפשר ישיבה בחודשי החורף הקרירים, ניתן לקבל גם אישור לסגירת חורף.

צרו איתי קשר

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן