דף הבית » סגירת חורף
בדרך כלל, בית אוכל-מזנון או מסעדה מעוניינים להרחיב את הפעילות שלהם ע"י הצבת שולחנות וכסאות מחוץ לעסק.
לשם כך יש צורך לקבל אישור מהעיריה (רישוי מתקנים).
בנוסף גם בתי עסק אחרים מעונינים לפעמים להציב מתקנים בחוץ, למשל קיוסקים המעונינים להציב מקפיאי גלידה. או מרכולים המעונינים להציב בחוץ מקררי שתיה, צריכים לקבל אישור (רישוי מתקנים).
אשמח להגיש לכם את התכנית ולתת לכם את האישור.
לכל בית אוכל יש אפשרות להציב שולחנות בחוץ, וכדי לאפשר ישיבה בחודשי החורף הקרירים, ניתן לקבל גם אישור לסגירת חורף.
סגירת החורף חייבת להיות מתוכננת עפ"פ הנחיות אדריכל העיר. חומרים מסוימים וכמובן גודל ומיקום.
לא תאמינו אבל לסגירה יש תנאים רבים עד לרמת הגימור והצבע.
כל עסק המוגדר כבית אוכל – מזנונים, מסעדות למשל, יכולים לקבל היתר לסגירת חורף.
מחלקת רישוי עסקים, אדריכל העיר.
כל מי שהולך להקים עסק חייב לברר האם הוא צריך רישיון עסק. רישוי עסק מראה שהעסק בפיקוח…
מי צריך רישיון יצרן? כל מי שנכלל בתהליך הייצור בשרשרת המזון מחוייב בהוצאת רשיון יצרן.…
באלו מקרים יש צורך בהיתר לשימוש חורג? כאשר יש שינוי בתב"ע , מה שאומר שהשימוש…
לכל בית אוכל יש אפשרות להציב שולחנות בחוץ, וכדי לאפשר ישיבה בחודשי החורף הקרירים, ניתן לקבל גם אישור לסגירת חורף.
כל הזכויות שמורות © 2018 – אסתי אבלס – עיצוב ורישוי עסקים