דף הבית » מטבחים מוסדיים
כמעט לכל מוסד כיום נדרש מטבח כדי לספק ארוחות לשוהים בו. בין אם מדובר באונברסיטה, ישיבה, מטבח צוות לארגונים שונים ואפילו למעונות של פעוטות.
חשוב עד מאוד לבוא מוכנים עם תכנון מוקדם נכון , שמתאים לכל דרישות הגורמים ובמיוחד במיוחד של משרד הבריאות, כדי לקבל את האישור למטבח. ופעמים אף כדי לקבל את היתר הבניה המוגש למבנה המוסד .
וכמובן שלא יווצר מצב של עוגמת נפש מיותרת, שבו מתברר שצריך לשפץ שוב כי לא בנו על פי הדרישות.
כל מוסד ציבורי/חינוכי שרוצה מטבח בשטחו-חייב מטבח מאושר על ידי משרד הבריאות
1. קבלת תכנית המקום
2. בדיקת התכנות
3. הכנת פרשה טכנית מדוקדקת
4. תכנון
5. עריכת תסריט אדריכלית
6. הגשה לאישור חו"ד משרד הבריאות
7. הגשה ואישור תכנית אינסטלציה על ידי מהנדס אינסטלציה ואישורו בבריאות הסביבה.
8. בניה ושיפוץ המטבח
9. בקורת משרד הבריאות – ואישורו
כל מי שהולך להקים עסק חייב לברר האם הוא צריך רישיון עסק. רישוי עסק מראה שהעסק בפיקוח…
מי צריך רישיון יצרן? כל מי שנכלל בתהליך הייצור בשרשרת המזון מחוייב בהוצאת רשיון יצרן.…
באלו מקרים יש צורך בהיתר לשימוש חורג? כאשר יש שינוי בתב"ע , מה שאומר שהשימוש…
לכל בית אוכל יש אפשרות להציב שולחנות בחוץ, וכדי לאפשר ישיבה בחודשי החורף הקרירים, ניתן לקבל גם אישור לסגירת חורף.
כל הזכויות שמורות © 2018 – אסתי אבלס – עיצוב ורישוי עסקים