היתר ארובה

שימוש חורג

היתר ארובה

באלו מקרים יש צורך בהיתר להיתר ארובה?

בכל עסק מזון הנדרש מנדף מעל כלי הבישול, והמנדף עם ארובה היוצאת מהעסק לחזית הבנין.
בחלק מן הערים חובה על היתר זה -כמו בתל אביב, וחלק מן הערים עדין אין הסדר בעניין.

מהו התהליך לקבלת היתר להיתר ארובה?

  1. עריכת תסריט אדריכלות (תכנית).
  2. הגשה.
  3. פרסום והפצה לשכנים.
  4. עובר לועדת הרישוי- אם אין התנגדות, אם יש. מוזמנים המתנגדים לועדת התנגות-ולאחריו מתקבל תההחלטה אם לאשר או לדחות.
  5. תשלום אגרה וקבלת ההיתר לשימוש חורג.

השרות שתקבלו ממני

הגורמים המעורבים בתהליך הרישוי

מחלקת רישוי עסקים, ועדת רישוי, ועדת התנגדויות.

עוד יש שאלות בנושא היתר לשימוש חורג? פנו אליי ואשמח לסייע.

אסתי אבלס

רישיון עסק

רישוי עסקים

כל מי שהולך להקים עסק חייב לברר האם הוא צריך רישיון עסק. רישוי עסק מראה שהעסק בפיקוח…

רישיון יצרן

רישיון יצרן

מי צריך רישיון יצרן? כל מי שנכלל בתהליך הייצור בשרשרת המזון מחוייב בהוצאת רשיון יצרן.…

שימוש חורג

שימוש חורג

באלו מקרים יש צורך בהיתר לשימוש חורג? כאשר יש שינוי בתב"ע , מה שאומר שהשימוש…

רישוי מתקנים וסגירת חורף

רישוי מתקנים וסגירת חורף

לכל בית אוכל יש אפשרות להציב שולחנות בחוץ, וכדי לאפשר ישיבה בחודשי החורף הקרירים, ניתן לקבל גם אישור לסגירת חורף.

צרו איתי קשר

יצירת קשר
דילוג לתוכן